espa-banner espa-banner

51 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
51 ΧΡΟΝΙΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

η εταιρεια

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1970 από τον Γεώργιο Μπαλαντίνα και εδρεύει στην Ιτέα Καρδίτσας. To 2003 μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις κι έπειτα το 2012 η εταιρεία επέκτεινε τους αποθηκευτικούς της χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Οι εγκαταστασεις

Το βασικό αντικείμενο της επιχείρησης είναι η εμπορία και διανομή τροφίμων, ροφημάτων και ψιλικών. Προμηθεύουμε περίπτερα, κυλικεία, μεγάλες αλυσίδες Super Market καθώς επίσης τα σωφρονιστικά ιδρύματα και τις στρατιωτικές μονάδες της Θεσσαλίας. Είμαστε δίπλα σε κάθε μικρό και μεγάλο σημείο.

Πιστοποιηση ποιοτητας

Στην επιχείρησή μας λειτουργούμε με βασικό σκοπό τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Διαθέτουμε πιστοποιητικό από τον οργανισμό Q-check που επιβεβαιώνει πως η εταιρία Μπαλαντίνας Δημήτριος & ΣΙΑ ΕΕ έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου : ISO 22000:2018 στο πεδίο εφαρμογής ‘’Εμπορία και αποθήκευση τροφίμων και ποτών ξηρού φορτίου και υπό ψύξη’’.

Συνεργασιες

Η εταιρία αποτελεί αντιπρόσωπο των εταιριών Mondelez, Hausbrandt, Νίκας, Optima, Philadelphia, Jannis, Servin, DOC για επιλεγμένες περιοχές της Θεσσαλίας για την κάθε μία και επιλεγμένο συνεργάτη των εταιριών ION, Πήγασος, Βίκος, ΕΨΑ, Viva, EZA και πολλών ακόμη εταιριών. Ενώ τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει έντονη εισαγωγική δραστηριότητα από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο