H Qualita Unica λανσάρει μια επιστημονική roasting espresso experience
Μια πρωτοπόρα προσέγγιση στον espresso προτείνει η Qualita Unica από τη Θεσσαλονίκη.
Η επιστήμη
του καβουρδίσματος
Η παρασκευή εξαιρετικού καφέ είναι τέχνη – που έχει τις ρίζες της στην επιστήμη του καβουρδίσματος. Αυτή η πεποίθηση μας καθοδηγεί: είναι ο λόγος που επενδύουμε σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παρακολουθούμε τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον κλάδο του καφέ, αναπτύσσουμε και εφαρμόζουμε νέες διαδικασίες, πάντα με στόχο να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα του καφέ μας
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΠολιτική απορρήτου